Информация за доставка и плащане

 

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

След като в онлайн магазин vanesabg.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин я обработва. Потребителят ще получи потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка и обаждане от наш консултант за потвърждение.

Ние от Ванеса бг, се стремим към бързина и професионализъм при доставката на поръчките Ви и затова използваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес”.  


Правим доставка до всяка точка на България в рамките на 1-2 работни дни. Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на "Еконт Експрес" в съответното населено място. Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия.


Цената на доставката до офисите на Еконт е около 4-5лв.До Ваш личен адрес се оскъпява с 2 до 5 лв. Посочените цени са ориентировъчни.


Всеки клиент може да се възползва и от Безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки на стойност над 99.99лв.

При поръчки над 200 лв . Доставката е безплатна и до адрес.

За Ваше удобство и за максимална коректност всяка наша поръчка пристига с опция “Преглед и тест”, без значение на каква стойност е и от колко артикула се състои.

Стойността на поръчката заплащате на куриера в брой или с банкова карта при получаване на пратката ( наложен платеж)
Ако размерът не отговаря, можете да го върнете към нас и да го заменим. Ако нещо не е наред с поръчката Ви или просто не покрива очакванията Ви, може да я върнете в рамките на 30 дни. Единствените условия са стоката да не е носена и да бъде в добър търговски вид.